Aha Moda kupila većinu stečajne imovine Mure

Bez autora
Aug 30 2011

Aha Moda, dio holdinškog društva Aha Skupina (Grupa), na jučerašnjoj je dražbi za cijenu od 9,65 milijuna eura kupila većinu stečajne imovine slovenske Mure. Suvlasnica Aha Skupine Mojca Lukančič izjavila je kako je odluka bila vrlo teška, ali im kupnja predstavlja velik izazov. Smatra da se s robnom markom Mura može učiniti mnogo, no valja poduzeti mjere kako bi je učinili konkurentnom i kako bi 1563 sadašnja radnika zadržala posao. Lukančič se nada povećanju broja zaposlenika i očekuje potporu radnika te menadžmenta i šire okolice. Dodaje kako ne razmišljaju o smjeni postojećeg menadžmenta i partnera.

Aha Moda kupila većinu stečajne imovine MureAha Moda, dio holdinškog društva Aha Skupina (Grupa), na jučerašnjoj je dražbi za cijenu od 9,65 milijuna eura kupila većinu stečajne imovine slovenske Mure.

Suvlasnica Aha Skupine Mojca Lukančič izjavila je kako je odluka bila vrlo teška, ali im kupnja predstavlja velik izazov. Smatra da se s robnom markom Mura može učiniti mnogo, no valja poduzeti mjere kako bi je učinili konkurentnom i kako bi 1563 sadašnja radnika zadržala posao.

Lukančič se nada povećanju broja zaposlenika i očekuje potporu radnika te menadžmenta i šire okolice. Dodaje kako ne razmišljaju o smjeni postojećeg menadžmenta i partnera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik